Häät ohi!! Olo on väsynyt mutta onnellinen. Kaikkien vastoinkäymisten jälkeen saatiin kuitenkin lähes täydellinen hääpäivä ja ennen kaikkea kunnon talvisää.

Pakkasta oli päivällä n. -15 ja illalla jopa -26!! Aurinko paistoi upeasti ja lumiset puut ympäröivät vihkipaikkaa. Aivan upealta näytti. Ja morsian kuulemma kimmelsi kilpaa hankien kanssa =) Hienompaa säätä ei olisi voinut toivoa, vaikka kylmä toki monille tuli. Itse viipotin hihattomassa mekossa vain "viitta" harteillani... Ei tuntunut edes kylmältä jännityksen keskellä.

Vihkiminen suoritettiin suuressa kodassa, jossa paloi nuotio koko toimituksen ajan. Pappi puhui kauniisti ja laulajavieraamme herkisti jopa raavaat miehet kyyneliin.  En näköjään osaa lisätä youtuben videota tähän suoraan (osaako joku auttaa??), mutta linkin kautta varmaan löytyy: . Kyllä tuli itku, kun Janne vielä suoraan silmiin tuijotti koko ajan.... Ehdottomasti yksi häidemme kohokohdista!

Itse juhla pelotti etukäteen, kun keittiöhenkilökuntaa (ruuat siis teimme itse) ei löytynyt. Ystäväni pikkuveli lupautui auttamaan, mutta koska kyseessä oli n. 90 hengen juhlat, ei vielä yksi ihminen ihmeitä tee. Onneksi ystävät tekevät!! Keittiössä hääräsi parhaimmillaan toistakymmentä ystävää ja sukulaista, suurkiitos heille! Kaikki siis kääntyi parhain päin.

Ohjelmaa oli sopivasti, ystäväni yllätti liikuttavalla puheellaan ja bändi oli mielettömän hyvä. Ja vauvakin antoi äidille juhlapäivän, ei oksettanut, ei krampannuyt, ei närästänyt ja tanssimaankin pystyi ilman pahempia supistuksia, vaikka edelliset viikot ja päivät olin viettänyt lähes 24/7 oksentamassa ja vatsa kramppasi pienemmästäkin. Joten täydellinen päivä senkin puolesta. Ja ehdottomasti meidän näköisemme häät! Joten nyt sitten opetellaan rouvaselämään ja uuteen sukunimeen (joka on muuten hankalampaa kuin luulin...)

Sormet ovat järkyn turvonneet, mutta uskaltaudun silti laittamaan kuvan sormuksestani ja näkyyhän kuvassa uudet kyntenikin =)

1262720796_img-d41d8cd98f00b204e9800998e