No niin, taas sarjassamme, kun melkein kaikki mikä voi mennä pieleen, menee pieleen...

Keksinpä sitten eilen illalla kymmenen aikaan, että haluan kokeilla pop-uppia. Yhtään sopivaa kuvaa ei ollut leimattuna, joten eikun äkkiä leimaamaan ja värittämään. Noh, muste ei tietenkään ollut kunnolla kuivunut, joten Promarkerseilla värittäessä muste levisi. Enkä todellakaan panostanut väritykseen (ihan kun mä koskaan muullonkaan panostaisin...), vaan tarkoitus oli saada äkkiä pop-up kokeilun alle. Noh, yhden tussin korkki päätti jäädä jumiin, ja kun sitä oikein tempaisin, levisivät musteet pöydälle. Nyt keittiön pöytämme on kauniisti sinipilkullinen, Promarkershan ei ihan vaan vedellä lähde.
Lopuksi vielä päätin kortin kuvata ja tietenkin akku oli loppu. Sikäli ei kyllä mikään vahinko, eihän siihen aikaan yöstä kuitenkaan olisi kunnon kuvia tullut. Ei tullut nyt aamullakaan, kun on harmaa sadepäivä.

Mutta, oli miten oli, aikaansaannos on kuitenkin pop-up, joskin hieman köyhänlainen sellainen, kun en keksinyt mitään muuta sopivaa siihen. Eikä varmasti jää viimeiseksi, tätä oli kiva tehdä.
1750891.jpg
Mielenkiinnosta vaan kyselen, miten muut tekevät tuon toisen puolen, eli ikäänkuin kortin kannet? Eli liimaatteko taakse korttipohjan peittämään nuo leikkausaukot vai vaan paperia vai mitä? Koristeletteko kannet? Itse tein nyt korttipohjalle (johon liimattu taustapaperit) nuo leikkausaukotkin ja sitten liimasin paperin "kanneksi". Ensi kerralla joku muu kokeilu... Yritin ensin liimata taakse (toista) korttipohjaa, mutta olisi tullut julmetun paksu tekele, Ja sitten mietin, että jos noi leikkaukset on pelkässä paperissa, niin kestääkö ne?

Hmm.. tajusikohan tästä kukaan mitään...????